Träning/Kost

Vad kommer du kunna läsa om under träning och kost.

Jag hoppas kunna inspirera dig med min egen erfarenhet av vad kost och träning kan göra för ditt psykiska och fysiska mående. Här kommer du kunna läsa om min träning och kost och förhoppningsvis kunna använda dig av något i din egen vardag.

Vad vill jag uppnå med träning och kost?

Jag vill inspirera framför allt dig som lever med psykisk ohälsa att använda träning och kost som ”medicin” mot ditt mående. Träning och kost har en stor och positiv inverkan på vårt psykiska mående. Även fast jag äter antidepressivt, ångestdämpande och mot sömnen så är träning och kost för mig den bästa medicinen. Och jag kan lova att de kommer ha en positiv inverkan på dig med. Det gäller bara att ta första steget och hitta vad som passar just dig, både när det gäller träning och kost.

Vad gör träning för mig?                                              blogg5

Träningen har alltid haft en stor del och inverkan i mitt liv och på min hälsa. Har alltid tränat mer eller mindre hela mitt liv. Den har alltid gett mig andrum och en positiv effekt på mitt mående. Att få röra på sig på ett eller annat sätt gör att mina tankar och min ångest dämpas under tiden jag tränar men också allt som oftast även några timmar efteråt.

Mitt måtto är alltid att träning och kost är den bästa medicinen, låt det bli din med. Jag säger inte att det kommer vara lätt, men när du väl tagit första steget kommer du känna vilken lättnad det ger. Tillsammans mot nya mål!

Har du frågor så kan du maila mig på carolinstankar@gmail.com eller skriva en kommentar här på sidan.

blogg8
BråvikensKanotKlubb
Annonser