Psykolog & Läkarbesök Hos WeMind…

blogg9
Fullmåne BråvikensKanotKlubb.

Denna vecka är verkligen fullbokad, ingen hitt om man kämpar mot ångest, depression, GAD och ADD. Det är veterinärbesök för Naima och Cassi, invignings fest för vår bästa väns nya lokal, en tur ut till landet i Ramsdal, bästa vännerna och mina gudbarn kommer på besök och så ett dop på de. Som sagt vad en fullspäckad vecka! Kanske några som tänker men det är ju bara roliga saker hon ska göra och ja det är det! Men att aldrig kunna få njuta av roliga saker utan bara känna en ständig stress och oro över allt, gör att saker som borde vara roliga ofta blir väldigt påfrestande. Det gör mig så ledsen, jag skulle verkligen bara vilja kunna njuta av alla dessa bra saker och fina vänner som jag har runt om mig! Men just nu är det svår.

I morgon ska jag i alla fall upp till Stockholm och träffa min läkare och psykolog på WeMind, vilket jag är jätte stressad över som vanligt. Vad ska dem säga och vad ska dem göra, ska jag byta medicin, kommer jag bil fortsatt sjukskriven, vad kommer psykologen föreslå för behandling m.m? Alla dessa frågetecken och orostankar gör mig galen. Sen har vi ju också frågan om när behöver vi åka från Norrköping för att hinna i tid, kommer de vara massa köer som gör att vi kommer försent? Tankarna bara surrar och jag önska ofta att jag hade en av och på knapp!

Hur går mina tankar om vad psykologen kommer säga?

Psykologen tror jag i alla fall ska gå igenom hur vi ska lägga upp min behandlingen framöver. Om vi ska börja en mer intensiv KBT behandling eller vad vi nu kommer fram till. Ska jag vara ärlig så är jag ganska så skeptisk mot KBT, men alla säger ju att det är bra? Det är ju bara det där lilla problemet med att man ska göra massa hemuppgifter och det är jag sämst på att göra, plus att mina koncentrationssvårigheter inte gör saken bättre! Men jag måste väl försöka ge det en chans helt enkelt så får vi se hur det går. Återkommer om de vid ett senare tillfälle.

Hur går mina tankar kring läkarbesöket?

Under min neuropsykiatriska utredning så hade dem svår att fast ställa om jag har asperger eller inte och har därför ännu inte get mig den diagnosen. De vill först kolla om medicinen mot ADD hjälper mot mina sociala besvär och där efter avgöra om de tycker att jag ska göra en kompletterande utredning.

Men så var det de där med ADD medicinen. Jag har fortfarande inte fått börja med den efter som jag har sådan kraftig ångest och depression fortfarande. En av biverkningarna på ADD medicinen är nämligen att du kan få svår ångest och depression så och du redan har det så kan det bli riktigt illa! Därför har jag nu ätit antidepressiv medicin sedan i slutet av Augusti. Fick börja äta en men den fick jag sådana svåra biverkningar av att det fick jag sluta med och du äter jag en annan. Men tyvärr så känner jag mig fortfarande lika nere och har fortfarande lika mycket ångest.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s