”Normal” på Utsidan ”Annorlunda” på Insidan…

Blogg

 

Det här är mitt första inlägg trotts att jag har haft den här bloggen ett år nu. Som vanligt så vill jag att det jag gör ska bli det bästa och har därför grunnat på länge hur jag vill lägga upp min blogg och vad jag vill med den. Tankar är en stor del av mitt liv och jag hoppas på att fånga er uppmärksamhet med det här inlägget. I det här inlägget har jag valt att använda mig av min presentation för att ni ska få en bild av vem jag är och vad jag kommer att skriva om. Om ni vill veta vem jag är fortsätt läsa lite till…

I Maj blir jag 30år, jag jobbar som säljare/makeup artist vilket är något jag brinner för, jag är gift och har två hundar. Vilket låter som ett helt ”normalt” liv. Och ”normal” är jag för dem flesta, men det är inte hela sanningen om mig och mitt liv…  Nu har jag bestämt mig för att berätta vem jag ”igentligen” är och dela med mig av mitt liv.

Sedan jag var väldigt liten har jag känt att jag inte är som alla andra. Att se ”normal” ut på utsidan speglar inte alltid insidan. Ångest och depression har blivit en del av den jag är men jag har aldrig fått något svar på varför jag mår som jag gör. Först när jag blev vuxen och började kolla upp och söka svar började pusselbitarna sakta falla på plats. Nu under våren 2016 kommer jag gå igenom en neuropsykiatrisk undersökning vilket innebär att jag kommer att utredas för Aspergers, ADHD/ADD. Följ gärna med på min resa efter ett svar jag har sökt större delen av mitt liv och mitt mål mot att öka förståendet och minska tabun för den psykiska ohälsan i vårt samhälle! Kanske kan  du lära dig något eller kanske känner du igen dig själv.

Imorgon ska jag på mitt första besök för min neuropsykiatrisk utredning. Gå gärna in imorgon och läs om hur det gick.

Annonser

En reaktion på ””Normal” på Utsidan ”Annorlunda” på Insidan…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s